Pratandha sing sejatine yen wong ketaman sampeyan

Wong-wong iku: nyengsarakake - padha nandhang sangsara, nuwuhake kacilakan - aja nangis, padha kejiret - padha bisu. Wanita, minangka makhluk emosional, ngandhakake emosi kasebut kanthi terang lan elok. Padha nemokake angel kanggo mangerteni apa perasaan kudu hushed munggah yen atimu wis ambruk saka katresnan kanggo bêsik? Nanging wong-wong padha bisu. Padha kejawab, nanging padha bisu. Miturut pratandha apa sampeyan bisa ngira yen wong ora peduli lan bosen?