Supaya aku ngresiki cacat kulit nganggo dandanan

Sampurna kulit tansah bisa? Ya, yen sampeyan nggunakake concealer competently. A obat ajaib bakal ngatasi kedutan garing, bruises ing mripat, pigmentasi, abang lan letusan. Ing koleksi iki - telung produk sing seneng ngormati para wanita.

Concealer paling murah kanggo dandanan omah

BeYu concealer

Cahaya anti banyu sing nyawiji concealer saka garis penyamaran BeYu nyenengake karo fungsi multifungsi - ora mung bisa nyetel area sing ana ing sangisoré mripat, nanging uga digunakake minangka sepisanan kanggo eyelids lan highlighter alus. Tekstur cahya diadopsi sacara merata ing kulit, nyetel nada muni - concealments concealments serius bakal ora ndhelikake, nanging bakal bantuan kanggo ngilangi tandha saka lemes lan bakal refresh ing pasuryan.

BeYu Light Reflecting: 560 rubles on wildberries.ru

Concealer L'Oreal

Concealer cair yaiku salah sijine merek paling laris saka merek L'Oreal, lan kanthi alasan apik. Emulsion dikuatake karo ekstrak vitamin, glycerin lan partikel sing ngemot cahya - ora mung mbuwang bulu sing peteng ing mripat lan pas jerawat, nanging uga nutupi kulit nganggo kerudung kaku. Cairan bisa ditrapake kanthi fungsi highlighter, bisa ditambahake ing basa tonal, koreksi lan krim dina.

L'Oreal True Match Touche Magique: 665 rubles on pudra.ru

Concealer Max Factor

Mastertouch concealer balancing minangka prodhuk sukses saka Max Factor, sing nduweni rasio kualitas apik. Emulsion duweni efek masking sing apik, saéngga mbusak bunderan, inflamasi, pigmentasi lan kekuwatan - sanajan ing kulit berminyak utawa masalah. Kasus sampurna karo aplikator minangka kaunggulan sing jelas saka prodhuk: bisa digawa karo sampeyan lan, yen perlu, didandani kanthi dandanan.

Max Factor Mastertouch: 380 rubles ing Rive Gauche

Foto: pinterest.com/savorthemoment1